Hakkımızda - Derin Aluminyum
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-3.0.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-75538
 

Hakkımızda

Derin Alüminyum

Mutluluğunuz kalitemizi yansıtır.

2002 yılında İzmir ili Çiğli ilçesinde Mert Alüminyum Doğrama  olarak iş hayatına başlayan firmamız günümüze kadar birçok projede yer almıştır. Bu süre zarfında alüminyum doğramadan, sineklik ve küpeşte sistemlerine, duşakabin ve panjur sistemleri dahil olmak üzere bilgi ve tecrübesi ile 2020 yılından itibaren kurumsallaşarak yoluna Derin Alüminyum olarak devam etmektedir. Bu süre zarfında İzmir ili içerisinde birçok işyeri, apartman ve yaşam alanlarında projeler gerçekleştirmiş, taahhüt ettiği süre zarfında müşterilerini memnun etmeyi kendine amaç edinmiştir. 

Kalitesini müşterilerinin mutluluğundan alan Derin Alüminyum 2020 yılından itibaren portföyünü daha da geliştirerek yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Bilgi almak için lütfen iletişime geçin.